logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
&' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'>
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

&' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'>

Parlem de Continguts?

En plena generació del 3.0, produir informació de forma contínua és una potent eina utilitzada com a factor competitiu per les empreses.. El màrqueting de continguts es fonamenta en la idea de compartir i intercanviar coneixements de forma constant ( diària o setmanal), si afegim a la fórmula que el vídeo és el contingut més difós i compartit entre l’usuari, l’estratègia s’orienta cap a l’explotació d’un Web TV, és important entendre el nou rol dels usuaris, ja que un cop fidelitzats, es converteixen en espectadors.

El continguts de vídeo produïts per una WebTV en permeten perdurabilitat ja que estan sempre disponibles , per ser visionats i compartir en qualsevol moment. Una nova manera d’entendre la TV!.

“El contingut és el Rei

Espaistream TV, una televisió clau en mà.

Paquet de serveis tecnològics i de producció de continguts, orientats a empreses preocupades per la seva comunicació audiovisual a través d’internet, cobrint tant les necessitats tecnològiques d’emissió en televisió IP com generant continguts de forma puntal o regular per ser gestionats amb comoditat en un mitjà de comunicació tan versàtil com els Web TV.

Espaistream Local.

Solució orientada a ajuntaments preocupats per la seva comunicació , que aposten per les TIC i desitgen tenir la clau de la seva comunicació audiovisual amb un mitjà propi.
Espaistream Local ,és una eina per al departament de comunicació municipal, aportant serveis de redacció remota i facilitant les necessitats tècniques necessàries per cobrir l’actualitat informativa municipal, amb nou format televisiu, oferint tots els avantatges que proporciona la difusió de vídeo per internet i el nostre model organitzatiu.