logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
&' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'>
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

&' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'> &' async type='text/javascript'>

Parlem de Continguts?

Amb la revolució d’Internet, podem rebre televisió amb qualitat amb la tecnologia en temps real (streaming) i IPTV.
La nova televisió no està limitada als aparells de televisió tradicionals, sinó que és un senyal que podem rebre de forma múltiple en diferents dispositius, ordinadors, televisors connectats, tabletes i mòbils, això obre un nou horitzó comunicatiu.
A diferencia del la TV tradicional emesa per TDT , el continguts de vídeo produïts per una WebTV en permeten perdurabilitat ja que estan sempre disponibles , per ser visionats i compartir en qualsevol moment. Una nova manera d’entendre la TV!.

Espaistream TV, una televisió clau en mà.

Paquet de serveis tecnològics i de producció de continguts, orientats a empreses preocupades per la seva comunicació audiovisual a través d’internet, cobrint tant les necessitats tecnològiques d’emissió en televisió IP com generant continguts de forma puntal o regular per ser gestionats amb comoditat en un mitjà de comunicació tan versàtil com els Web TV.

Espaistream Local.

Solució orientada a ajuntaments preocupats per la seva comunicació , que aposten per les TIC i desitgen tenir la clau de la seva comunicació audiovisual amb un mitjà propi.
Espaistream Local ,és una eina per al departament de comunicació municipal, aportant serveis de redacció remota i facilitant les necessitats tècniques necessàries per cobrir l’actualitat informativa municipal, amb nou format televisiu, oferint tots els avantatges que proporciona la difusió de vídeo per internet i el nostre model organitzatiu.